[/ozy_slide]

Aida Bistro vă propune o călătorie culinară, pornind din centrul gastronomiei mondiale, Franța, trecând printre pescarii gălăgioși și bistrourile din port, de pe coasta Portugaliei, ajungem dincolo de ocean în renumitele Barrio argentiniene, acolo unde în fiecare casă găsim celebrul Asado (grill), coastele rumenite și sosul chimichurri. Este o incursiune în spațiul de latinitate universal, unde masa este un ritual, un moment de tihnă și liniște în familie și între prieteni. Vă propunem o alternativă la meniurile clasice, printr-o experiență de tip boutique gourmet și o atmosferă pe măsură.

Bistro-ul preia din istoria de peste un secol a Palatului Bragadiru și din atmosfera vechiului cinema Aida, pe care le îmbină cu modernismul meniurilor concepute cu creativitate și a show-urilor de live cooking.  Arhitectura ce împletește elemente victoriene cu detalii moderne, specifice secolului XXI, vă va transpune într-o lume a bunului gust și totodată a gustului bun.

Vara, Terasa Aida Bistro, amplasată în grădinile interioare pline de verdeață ale Palatului, își deschide porțile pentru clienții care doresc să savureze preparatele noastre într-un spațiu de poveste, situat chiar în mijlocul Bucureștiului, dar totodată ferit de vuietul urban.

Indiferent de anotimp, fie că optați pentru salonul interior (cu o capacitate de 80 de persoane) sau pentru terasă (cu o capacitate de 60 de persoane), Aida Bistro vă așteaptă să vă bucurați de atmosfera deosebită și, mai ales, de preparatele gourmet.